single malt piss

Out of the box denken leidt soms wel een tot zeer vreemde verhalen.

James Gilpin is een onderzoeker en ontwerper met een bijzonder interesse voor gezondheidskwesties. Zelf is hij een diabetes 1-patient. Door die ziekte hebben de patiënten een hoog suikergehalte in hun urine. Die suikers kunnen nu gebruikt worden voor de fermentatie van whiskey.

Het hele verhaal lees je hier.

Eén reactie op “single malt piss”

  1. […] voor James Gilpins Family Whisky, waarover Jean Philip De Tender onder de geïnspireerde kop single malt piss publiceerde. Van machines en hun productie (!) gesproken … What’s in a name? (Wordt […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: