vision or philosophy ?

Elke MBA- of om het even welke andere management opleiding hammert het er in “vision and mission. En gegarandeerd de helft van de klas die het door mekaar haspelt. Mission dan vision, of vision dan mission. What the f*ck !

Gewoon het wikkel lezen van de Rituals Bath & Shower Sunrise (Sunset Orange & Ceder).

Our philosophy :

Happiness can be found in the smallest of things. It is our passion to transform your everyday routines into meaningful rituals. Our products are based on ancient Eastern home and body rituals with perfumes created by the best perfumes in the world.

20120729-194111.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: