central park

Volgende keer als ik in New York ben, ga ik wat uitgebreider Central Park bezoeken, de achtertuin van drie miljoen New Yorkers. “Central Park” is een leuke bloemlezing met verhalen van (bekende) auteurs, waaronder Paul Auster.

“Central Park, an anthology”, Andrew Blauner, Bloomsbury, New York.

3 reacties op “central park”

  1. ik heb eens twee weken, nauwelijks niks anders gedaan dan Central Park bezoeken. Een leefwereld op zich. Met heel veel verschillende én boeiende mensen. Doen zou ‘k zo zeggen. En neem me dan maar mee.

  2. @Riadh Lijkt me leuk om daar een documentaire over te maken.

  3. […] geholpen tijdens de reis. Goeie korte omschrijvingen en nieuwe ontdekkingen. Ook leuk om lezen : “Central Park”, een reeks verhalen van New Yorkers over hun park. foto’s : copyright Filip Notteboom. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: