home is …

I think the hardest thing of being a model is to live out of a suitcase.

If people ask me where my home I still don’t know what to answer… Is it Belgium ? New York ? or any other city in the world. I’ve been traveling between New York and Gent for the past 4 years now and it’s gotten to that point where it’s enough.
To be honest I can’t wait to get my own place, my own sofa, my own bed and my own fridge…
I’m 24 years old now and I think it’s time for Ceesie to settle down and to start thinking about the future.
I mean, as long as you don’t have a real home you can’t really start a real life, a stable relationship or be full on happy.
Dat zegt Gentenaar Cesar Caesier. Er gaat misschien niet bij iedereen een belletje rinkelen maar Cesar is een model. En niet zomaar een model. Een topmodel, maar daarvoor moet je zijn blog volgen. Hij werkt vanuit New York en prijkt momenteel op de Armani AX campagne.
Een thuis hebben. Ik wens het iedereen toe. Ik ben vaak de deur uit. Ik vertrek ’s morgenvroeg en kom meestal ’s avonds laat thuis. Zes uur het bed in en dan hup aan een nieuwe dag beginnen. Ik hou van zo’n leven. Maar ik zou het niet kunnen zonder een thuis. En die thuis heb ik : dat is mijn huis en mijn partner. Om het even waar ter wereld ik m’n hoofd te rusten leg.
Ik wens het iedereen toe. Ook Cesar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: