model kitchen

Up high and dry in Antwerpen de boekvoorstelling van “Model Kitchen” van topmodel Cesar Casier bijgewoond. Nog een kookboek zou je denken. Klopt, maar er kunnen wat mij betreft niet genoeg boeken worden uitgegeven die gezond eten promoten. De afgelopen jaren kijk ik heel kritisch naar wat er thuis en op restaurant op mijn bord komt. Het is een gewoonte geworden om enkel nog vers, gezond en licht te eten.

Het boek biedt naast een resem goeie recepten ook een inkijkje in het leven van een mannelijk topmodel. Bovendien zijn de restauranttips van Cesar ook niet mis. Net als zijn vader kent hij de goeie adresjes.

“Model Kitchen”, Cesar Casier, Dragonetti, 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: