marry well

marriage-old-fashioned

Een goed huwelijk is essentieel.

Je partnerkeuze is de belangrijkste  beslissing in je leven. En ‘een goed huwelijk’ heb je niet alleen met je levenspartner; dat heb je ook met professionele relaties, je vrienden, de mensen in je omgeving. Relaties zijn moeilijk genoeg, maar alleen een ware kampioen kan getrouwd zijn met iemand die geobsedeerd is door een creatieve ambitie. Vaak moet je huishoudelijke hulp, kok, bezielende spreker, moeder en redacteur zijn, en dat allemaal tegelijk.

Een goede partner houdt je met beide benen op de grond. Een vriend merkte eens op dat samenwonen met een kunstenaar zeer inspirerend moest zijn. Mijn vrouw grapte : “O ja, het is alsof je met da Vinci samenwoont.” Zij is onovertroffen.

“Steal like an artist. 10 dingen die niemand je vertelt over creativiteit”, Austin Kleon, Nederlandse vertaling, Lannoo, 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: