living in antwerp, hendrikx & verbist

Luster is één van de Vlaamse uitgeverijen die ik momenteel heel erg in het oog hou, én lees.

Ik heb me dit weekend bij Passa Porta een stapeltje boeken gekocht en heb “Living in Antwerp” aan het pakketje laten toevoegen.

LUSTER_cover_LIA_LV

Ik vergaap me aan de interieurs in die boeken en steevast heb ik in mijn hoofd weer duizenden euro’s uitgegeven om het interieur van ons huis aan te passen. En dan moet dan prioriteitenlijstje weer worden aangepast. Want smaak kost geld. Helaas. Heel erg geporteerd was ik op het interieur van B-architect Koen Linzen en Dirk Engelen.

IMG_3002

“Living in Antwerp. Architecture, art & design”, Diane Hendrikx & Muriel Verbist, Luster, Antwerpen, 2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: