Ik lees veel en onder die lectuur volg ik een beperkt aantal blogs. Niet teveel, want je moet het overzicht kunnen houden en écht kunnen binnendringen in de leefwereld van die bloggers. Elk jaar schrap ik er een paar, en voeg ik er een paar aan toe : Schermafbeelding 2013-09-07 om 21.35.50 Geert Van Beek is 3x een vriend van me : omwille van zichzelf, omwille van het feit dat hij een gepassioneerd lezer en filmfan is en daarover schrijft én omwille van zijn lief, die ander Geert, die danst en het diepste van zichzelf en zijn zieleroerselen blootgeeft in zijn blog. Schermafbeelding 2013-09-07 om 21.36.38 Stephanie Duval is trendwatcher en storyteller. Zo zijn er velen en toch lees ik haar blog 70percentpure zeer graag. Ze zit niet altijd op de hipste locaties – boring Genève, upperstif Zurich en unexplored Boedapest – maar ze weet er de coolest of places uit te kiezen. Schermafbeelding 2013-09-07 om 21.35.16 Cos is een Nederlander. Hij volgt mij, ik volg hem. Fair deal lijkt me. En moge blijken uit onze blogs dat we niet Peeters en Rutte zijn.

Schermafbeelding 2013-09-07 om 21.33.37En dan is er Anthony. Straks kruipt hij weer in de boeken om binnen een paar jaren het onderwijs te versterken. Al schuilt er in hem de beste butler. “Ik heb me een nieuw fototoestel gekocht”, zei hij laatst. En dat is er aan te zien. Prachtige foto’s op z’n blog.

People inspire people. The day you can no longer be inspired, then you are lost. – me