Ik laat me graag verleiden tot het kopen van boeken. Arty salontafelboeken die een streling zijn voor het oog. Of toonbankboeken, van die boeken die uitgestald staan bij de kassa van je lokale boekhandel en je nieuwgierig maken. Het is vast een marketingwet dat je wachtende aan de kassa sneller verleid wordt. Trouwens, ik koop boeken enkel nog online of bij de lokale boekhandel. Bij beiden is de service impeccable.

images

“How to be interesting (in 10 simple steps)”, van Jessica Hagy is zo’n boekje. Fout is het te lezen als een echt boek, wat ik heb gedaan. Je moet er af en toe een pagina op “nalezen” en het laten bezinken. Hagy noemt zichzelf een kunstenares en auteur. Haar blog is best aardig.

images-1 images-2

Samengevat :

1. Go exploring.

2. Share what you discover.

3. Do something. Anything !

4. Embrace your weirdness.

5. Have a cause.

6. Minimize the swagger.

7. Give it a shot.

8. Hop off the bandwagon.

9. Grow a pair.

10. Ignore the scolds.

“How to be interesting (in 10 simple steps)”, Jessica Hagy, Workman Publishing, New York, 2013.