bingo … of net niet

Afgelopen donderdag werd in Gent  Lang Leve de TV geopend. Deze expo, naar aanleiding van 60 jaar televisie in Vlaanderen, is écht een schot in de roos en nodigt je uit om zelf te presenteren. Tijdens de opening was er een panelmoment met televisielegendes als Paula Semer en Jan Van Rompaey. Ik werd gevraagd om mijn visie op de toekomst toe te lichten. Wist ik veel dat ze in mijn oude doos gingen grasduinen …

Image

“Niet zo slecht alhoewel West-Vlaming” … En natuurlijk moest daar een passend fragment bij. Passend voor de zaal … wat minder voor mezelf. Misschien toch maar goed dat iemand besliste dat mijn toekomst achter het scherm ligt. Lang leve de tv !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: