blurb

Of ik een blurb wilde schrijven, vroeg Herman me. Voor z’n nieuwe boek. Een blurb … een WhatTheFuck … ?!

Uit de mail kon ik snel genoeg afleiden dat het om een aanbeveling ging. Zo’n quote die op de voor-, achter- of binnenflap van een boek komt. Dat het snel moest; want dat Lannoo in print wilde gaan. Maar dat ik 70 pagina’s in avant première zou mogen lezen.

70 … 7 maal 10 … de tafel van 7 … de keuze was niet zomaar willekeurig.

9789401412483

Ik geef jullie alvast de aanbeveling mee. Het boek verschijnt medio december. En zoals het Herman betaamt … géén app ! Herman zit zelfs niet op Facebook.  Maar een boek om vast te pakken, te besnuffelen, een linnen kaft waarop je op termijn een wijn- of koffievlek zal ontdekken.  Een boek met een verhaal. Met een geurtje. Boeken, zoals ik ze écht graag heb.

“De tafel van 7”, Herman Konings, Lannoo, Tielt, 2013.

Bestel hier.

“Ik zit op een rollercoaster, dag in dag uit. We zitten met z’n allen in zo’n stroomversnelling en dat creëert chaos. Gelukkig zijn er trendwatchers als Herman Konings die orde in de chaos scheppen. Dit boek biedt je een houvast. Het schept orde in de chaos en inspireert je tegelijk om je grenzen af te tasten. Jean Philip De Tender, VRT manager televisie.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: