the ride life van camille en bert

trl5

trl1

De toekomst van Brussel ligt in de handen van Camille en Bert. Althans een beetje. De politiek kan veel, maar mensen als Camille en Bert en hun generatiegenoten hebben veel meer impact.

Camille en Bert. Bert en Camille. Het klinkt. Zelfs met de familienamen erbij. Camille Pollie en Bert Sap. Geen idee wat er op hun voordeur prijkt, maar het klinkt als een bel.

Camille werkt voor MNM; Bert is redacteur en is vooral bezig met nieuwe media. Samen zijn ze ingeweken in Brussel en houden ze van mekaar en van deze metropool. Af en toe spreken we af in één van onze Brusselse cafés. Ze doen dat met een reden. Strategisch zuigen ze – tussen een koffie of een pint – mijn brein leeg. Wat ze misschien niet beseffen is dat ik dat evenzeer hun hersenspinsels analyseer. Samen hebben ze een project uit de grond gestampt waarbij ze Brussel als fietsstad willen promoten. Met hun pas opgestarte site The Ride Life zijn ze aardig op weg. Eén of andere sponsor gaf ze het equivalent van een Brabants trekpaard en daarmee laten ze jong, creatief en intelligent Brussel door de stad fietsen.

Ze maken nu weer volop plannen. Het worden koude, kille winteravonden waarbij het ros op stal blijft. Maar tegen de zomer moeten we met z’n allen de fiets op.

Volg ze ! En aan de politici, ze liggen voor het grijpen in het pre-electoraal tijdperk, maar in plaats van hen op een lijst te zetten, luister naar hun boodschap.

trl3

trl4

2 reacties op “the ride life van camille en bert”

  1. Ik krijg weer veel zin in een bezoek aan Brussel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: