hello, ps.

rjsr-rizz-hellops-1

Ik ben een fan van Paul Smith. Ik ben niet zo’n groupie, maar Mr Smith, 67 jaar intussen,  is een held van me. Ik schrijf dat hier wel vaker, maar ik meen het. Een paar weken geleden was ik in London en tussen een paar vergaderingen door, subway-in-and-out spoorde ik naar het Design Museum om er de tentoonstelling “Hello, my name is Paul Smith” te bewonderen. Helaas, ik was een week te vroeg. Heb me dan maar het boek gekocht, en gelezen. Een aanrader. De tentoonstelling loopt nog een kleine maand.

images-1

“Hello, my name is Paul Smith. Fashion and other stories.”, Rizzoli, New York, 2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: