Fattoria la Vialla

Bettina is mijn nichtje. Danny is haar man. We zien mekaar zo’n twee keer per jaar op een familiefeestje. Zo om de twee jaar komen we samen aan huis voor een etentje. We zien mekaar niet vaak, maar keer op keer is dat gezellig. Bettina en Danny zijn echte globetrotters. Het is keer op keer leuk om naar hun reisavonturen te luisteren. En ze houden van de wereldkeuken, al kookt Danny nog het liefst van al Italiaans. Vermits het mantra in de familie gaat dat Filip en ik vooral licht en gezond willen eten, werd er laatst licht gekookt. Geen Italiaans dus.

Maar toch stond Italië op de agenda. Bettina en Danny kopen alle Italiaanse producten via Fattoria la Vialla. Dat blijkt makkelijk online te bestellen en wordt zo goed als ’s anderendaags geleverd door een Hollandse mijnheer.

Image

Ik heb niet veel nodig om online te gaan en op “kopen” te drukken. Ik was meteen verkocht door de filosofie van deze familie bio-boerderij la Vialla. Gezonde eerlijke producten, Nederlandstalige service, ongefilterde wijnen, … En een sterk marketingteam dat je op een zeer persoonlijke manier benadert. Ik kan je nog veel meer vertellen maar het zelf ervaren is de beste belevenis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: