ane brun

Soms hoor je een nummer waar je helemaal weg van bent. Zo’n nummers sla ik op in één of ander lijstje op mijn Spotify-account. Vaak merk je pas later dat sommige nummers aan mekaar verbonden zijn. Keer op keer was ik geraakt door de die onbekende stem. Bleek dat Ane Brun de rode draad was, een Noorse zangeres. Beluister dit kortje lijstje eens. Een herinterpretatie van “Big in Japan” en “True Colours”, een samenwerking met Peter Gabriel en een geheel eigen nummer :  Ane Brun ane-brun-songs-2003-2013-best-of-album-cover

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: