christmas at downton abbey

images

Het is weer die tijd van het jaar. Dan haal ik de CD’s boven die ergens achteraan het schap staan maar die ik in deze kerstperiode toch zo graag speel. Van Pavarotti tot Ella Fitzgerald. Van Michael Bubble tot Elton John, allen bezongen ze de geboorte van Jezus en de overgang van oud naar nieuw. Al dan niet met een beetje geimproviseerde sneeuw.

Tegenwoordig heb ik op Spotify een aangepaste xmas-playlist en krijg ik via diezelfde muziekstreamer tal van andere lijstjes aangeboden : Christmas Pop, Christmas Evergreen, Christmas Classics, … Christmas Whatever.

Maar de mooiste muziek komt dit jaar van Downton Abbey. Het was collega Francis – hij en zijn partner moeten niks hebben van dat online gedoe – die me erop wees dat er een dubbele Downton Abbey-CD uit was met oude Engelse kerstliederen. Meer dan twee uren muziek. Inmiddels meerdere keren helemaal beluisterd.

Prettige kerst allemaal !

downton-abbey-christmas_article_story_large

3 reacties op “christmas at downton abbey”

  1. Deze playlist was voor mij top dit jaar: http://open.spotify.com/user/udiscover/playlist/2gUU4fiNI1Fuu1FWcR7uQh (allemaal jazz, allemaal kerst)
    Fijn eindejaar!

    1. Bedankt voor de tip, Mike. Mooie lijst. Jazz & xMas combined.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: