de collega’s van de VRT

lips.jpg

Ik werk graag op de VRT. Soms voelt het aan alsof er zoiets als een VRT-gen bestaat. Je begrijpt mekaar, zonder dat je één woord hebt gezegd. Als je een voorstel goed- of afkeurt, dan doe je dat vanuit hetzelfde referentiekader.

Bovendien zijn die collega’s niet op hun mondje gevallen. ’t Zijn stuk voor stuk mensen met een eigen uitgesproken mening, die ze daarenboven ook goed kunnen verwoorden. Dat levert leuke discussies. Over alles hebben ze een mening en die laten ze ook blijken. Ik vind dat ontzettend verrijkend.

Soms wil ik wel eens dat ze collectief zwijgen. Want moeten ze nu uitgerekend daarover hun mening hebben.Trop is teveel. Maar als je dan in andere bedrijven komt, waar iedereen z’n klepper dichthoudt (van moeten of niet willen), dan ben ik blij dat ze op VRT volop hun gedacht zeggen.

6 reacties op “de collega’s van de VRT”

  1. Hmm… In de comments houden ze voorlopig de lippen stijf op elkaar.

    En hoe zit het met de VRT bruine sandwichen met kaas?

  2. Ik zou zó graag bij de VRT werken. Kun je me niet introduceren?

  3. @joen. We bijten niet bij de VRT. Stuur gerust je cv.

  4. Joen, doen!
    Het is hier tof en je mag hier praten 🙂 maar niet met je mond vol bruine sandwichen!

  5. @ Carla: oei, mocht dat niet?

  6. Bij deze is het gebeurd 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: