thanks.jpg

Er is binnen de VRT enige opwinding over het kantelmoment. Eerst zouden we kantelen medio april. Dan werd het medio mei tot het defintief 31 mei zou worden. Straks dus. Een natte droom voor elke change consultant, zo’n bedrijfsreorganisatie. Tientallen boeken kun je erop naslaan.

Voor wie het hoort donderen in Keulen. De VRT staat voor de grootste reorganisatie sinds de uitvinding van radio en televisie. Iedereen van de bijna 3000 werknemers wordt ondergebracht in één van de vijf nieuwe ‘bollen’ : strategie, media, productie, pro(ductionele)partners en broadcast. Ik kom terecht in de bol media waar ik me (voortaan) kan bezighouden met de strategie, het aanbod, de programmering, de marketing en de communicatie van Eén.

Maar wat vreemd is,  is dat ik de mensen van productie achterlaat in hun bol. ’t Zal even wennen zijn, want het zijn stuk voor stuk fantastische mensen om mee samen te werken.

I’ll miss you all, maar m’n deur blijft openstaan.