zondag

rst_00012992.jpg  

 

Op zondag wil ik er graag even uit. Dan moet ik de stad in. Het is de me de afgelopen maanden amper gelukt, maar twee zondagen op rij kon ik me te goed doen aan mijn favoriete stad. Niks concreet gepland en dat levert de beste restaurants op. Toevallig twee keer op heel leuke adresjes gebotst. Vorig week naar de markt nabij de vijvers van Elsene geweest en er in het Kifkif Café lekkere couscous gegeten. Vandaag waren we te laat voor de film, dus was Stads Cantine de la Ville een aangename verrassing.    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: