naymz

Er zaten vandaag twee mails in mijn privé-mailbox. Eén van David en één van Alain. Vrijwel gelijktijdig en via automatische verzending geplukt uit mijn LinkedIn-profiel en verstuurd vanuit hun Naymz-account. Naymz ? Ja, en of ik wil zeggen wat ik van hen denk ? Ken ik hen ? Wil ik hen aanbevelen en wil ik in een team met hen werken ? … Jawadde !

What is Naymz? There is little that is as important as your good name. The importance of your name and online reputation is steadily increasing as more and more people flock to the Web. Naymz is an innovative Reputation Network that lets you establish and promote your good name online. Join Naymz to make your good name work for you! 

Er is een nieuwe rollercoaster vertrokken. Wedden dat er morgen vier anderen mails in m’n bus zitten.Maar het maakt me dan weer wel nieuwsgierig. Geef me 48 uur bedenktijd. Misschien vind je het vervolg in je virtueel postvak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: