book branding

Right brainer Daniel H. Pink, auteur van A whole new mind en vorig jaar nog te gast op het Creativity World Forum heeft een nieuw boek uit. Johnny Bunko, is het eerste businessbook in manga. De advertentie is net zo sterk.

2 reacties op “book branding”

  1. Wow! Manga! Ik wil(de) manga’s gebruiken in mijn les Duits omdat ik weet dat veel jongeren (16 – 18) ervan houden! Voor op mijn wiki’tje voor Duits vond ik er een van Keiko Ishiyama: “Grimms Manga” (Tokyopop, 2007). Een (Rapunzel-)uittreksel kan op de site van Tokyopop in de Manga Player bekeken worden.

    Maar dit reclametubeje voor een boek dat ik ook (weer) wil lezen: geweldig! Goed, dat ik jou heb om bij de tijd te zijn! En dat niet alleen wat boeken betreft … Alle categorieën hier hebben me als taal- en literatuurlerares altijd al geïnteresseerd.

    Wat een geestverruimend bloggenot! (Ja, ik blijf het herhalen.)

  2. […] Ik was als kind niet bepaald een stripliefhebber. Veel verder dan Jommeke en sporadisch een Suske & Wiske ben ik  niet gekomen. Toch intrigeren die manga’s mij. Ik sta me er soms op te vergapen en daar bleef het bij. Tot ik onlangs twee atypische manga’s ontdekte, eentje dan nog wel via een reclamespotje. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: