blokken

Blokken viert in december z’n 15de verjaardag en 3000ste aflevering. Een extra spotje moet dat in de verf zetten. Briefing was te tonen hoe het programma tegelijk sterk en fris blijft. De Mensen hebben daar een schitterende interpretatie van gemaakt.

5 reacties op “blokken”

  1. […] Vakmanschap sinds 1994 (via). […]

  2. super grappig film’ke.
    VRT durft niet alleen, jullie zijn grappig/hip én modern. Doe zo voort.
    geert

  3. […] Er is in die beginjaren hard gewerkt om de programma’s juist te zetten en ook vandaag nog blijven we investeren in vernieuwing. Soms gebeurt dat ongemerkt zoals in Man bijt hond of explicieter zoals met de nieuwe decors en […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: