magazines

fortune_20081222_150  cover5_2008home  cover-0901-ht  cov131

Ik ben een gretige lezer, ook van magazines. Knack, Dag Allemaal, Story, … zijn vaste  prik (lees : vakliteratuur). Maar ik hou ook erg van Amerikaanse bladen. Omdat de abonnementen er vrij goedkoop zijn en om me te inspireren schrijf ik me elk jaar in op drie andere bladen. Momenteel zijn dat Vanity Fair, Fast Company en Fortune. Goeie artikels en foto’s.

Vorig week ontdekte ik in Nederland het kunstblad Oog, uitgegeven door het Rijksmuseum Amsterdam. Ook een echte aanrader. Zelden werd kunst op een zo originele manier uitgelegd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: