motte claus

barschilderijdecor

Ik las vorig weekend in De Morgen dat de grand dame Motte Claus op haar 63ste afscheid neemt van het Gentse nachtleven.

Ik weet niet of Motte me nog kent, maar ik leerde haar kennen twintig jaar geleden toen ik m’n eerste stappen binnen de VRT zette als redacteur bij Drie uur Jessie en Zeg maar Jessie. Jessie De Caluwé en Mark Lefever hebben me haar kroeg de Hotsy Tosty leren proeven. Ze was getrouwd met Guido Claus, broer van.

Op die foto in De Morgen stond ze er weer stralend op. Wat een madame is ze nog steeds.

b1_g2u22d50b1mottee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: