virtual life

Schermafbeelding 2009-11-15 om 22.15.12

Ik ben nooit een fan geweest van Second Life. ‘k Zou bij god niet meer weten of de aandelen ervan stijgen of dalen.

Sinds ik online ben heb ik me wel een tweede identiteit aangemeten. Dat was schaven. Soms stap je er in, soms ben je even snel de deur weer uit. Het ene zit al dichter op mijn huid dan het andere. Binnenkort zit ik vier jaar op last.fm en shelfari en maak ik er bijna dagelijks gebruik van. Deze blog is een stukje van mijn leven geworden.

Sinds kort zit ik ook op Posterous. Een handige tool en fun. Op deze (foto)blog ben ik van plan wat snapshots vanuit een subjectief perspectief  te posten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: