copyright antwerpen

Amazon is zonder enige twijfel mijn favoriete bookshop. De keuze is eindeloos en de prijzen zijn bijzonder democratisch. Voor de vrienden : dit is mijn wenslijstje.

Toch kom ik graag in een échte boekhandel. De Fnac soms uit noodzaak, de Passa Porta op weg naar het centrum van Brussel en De Standaard Boekhandel om de bonnen te ruilen. Maar vandaag was ik weer aangenaam verrast door het eigenzinnige en vooral consequente aanbod van Copyright Antwerpen. Voor 66,40 euro vier boeken gekocht die ik nergens anders onder ogen had gehad. Keitoffe boeken.

  • The medium is the message, Anneloes van Gaalen
  • De geheime code, Priya Hemenway
  • Futuretainment, Mike Walsh
  • My wonderful world of fashion, Nina Chakrabarti

En hier land ik met mijn boekenkast.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: