als ik doodga

Vooraleer ik doodga – niet dat ik plannen heb, ben veel te levenslustig – wil ik daar eigenlijk wel over nagedacht hebben.

Ik heb in 2009 moeten afscheid nemen van een aantal tv-collega’s. Hilde, Manu, Dre, … elk stapten ze er op hun manier uit. Elk van hen zegden we op een bijzondere manier vaarwel. Dre had het goed voorbereid. Er was het filmpje dat men niet vond. Vreemd vond ik dat, maar anderzijds was het weer geheel terecht wat Dre deed.

Dus denk ik daar ook wel eens over na. En dan leg je een lijstje aan. Niks is definitief. Morgen ben ik weer in een andere bui.

Hiervan krijg ik alvast echt kippenvel :

Ich habe genug, Bach

Avec le temps, in de versie van Abbey Lincoln

Funeral Blues, W.H. Auden

3 reacties op “als ik doodga”

  1. spijtig genoeg kan je het op dat moment niet zelf meer meemaken…

  2. Ik mijmer ook vaak over mooie muziek bij het afscheid en zou graag goed voorbereid kunnen wegglippen, helaas heb je het niet altijd zelf in de hand, en toch moet een mens er af en toe bij stilstaan; zelfs optimisten

  3. […] Helemaal van mijn melk ben ik wanneer Abbey Lincoln er haar versie van brengt. Helaas nergens op YouTube te vinden, maar de 0,99 eurocent op iTunes meer dan waard. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: