creatieve interieurs

De nieuwe rage ‘vintage design’ inspireert mensen om hun woningen vindingrijker en creatiever in te richten. Piet Swimberghe en Jan Verlinde reisden de afgelopen jaren heel Europa af en ontdekten vele prachtige interieurs en persoonlijke creaties vol vintage design. In deze nieuwe uitgave werden vele persoonlijke ankerplekken van creatieve mensen samengebracht.

– Lannoo

Ik vind het wel een mooi woord ‘creatieve interieurs’.

Creatieve mensen zijn voortdurend op zoek naar inspiratie. Dat betekent dat ze allerlei spulletjes, meubelen, verhalen, … zelfs mensen (lees : een muze) binnenhalen om die creatieve motor draaiende te houden. Logisch dus dat hun interieur een tempel is van al die inspirerende bronnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: