logo design love

Ik heb een aantal boeken over hoe-een-presentatie-geven gelezen. Dan kom je al snel ook uit op boeken over het juiste gebruik van Powerpoint of Keynote. In de marge daarvan zocht ik een goed boek over grafisch ontwerp. Zo belandde ik bij het boek van David Airey, die een populaire blog heeft over het onderwerp.

Probleem met het boek is dat het eigenlijk twee boeken in één zijn : ééntje met een aantal interessante basics over het onderwerp en ééntje over hoe je een dergelijk bedrijf(je) kan starten. Dat laatste interesseerde me in het kader van dit onderwerp helemaal niet.

Een aantal uitspraken over inspiratie & life  balance vond ik interessant en heb ik gekopieerd in mijn notaboekje :

To be a good designer, you must be curious about life; the strongest ideas are born from the experiences we have and the knowledge we gain from them. The more we see and the more we know, the more ammunition we can stockpile for generating ideas.

“Balance is the key,” said California-based designer Lauren Krause of Creative Curio. “Balancing work-life, online-offline, digital-analog, personal-professional. Balance puts life into perspective, helps us to not lose our passion to bitterness, shows us inspiration through other experiences, and helps us maintain our sanity.”

2 reacties op “logo design love”

  1. Ik ben fan van deze Wikipedia pagina:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Design_principles_and_elements

    Het heeft mij geholpen om structuur te zien in de kleine “rules of thumb” die ik zelf al ontdekt had wat betreft design.

  2. Appreciate your blog posst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: