in the mood for love

Ik ben een filmliefhebber. Alleen, het komt er niet meer van. Vroeger zag ik zo’n 60 films per jaar. Vandaag beperkt zich dat tot een handvol Vlaamse premières. Ik maak me er niet meer druk in. Ooit, als ik niet meer voor televisie werk, zal ik weer naar de cinema gaan. Al zou het helpen als die bioscopen geen fabrieken waren maar red carpet.

Eén van de mooiste films die ik zag was “In the mood for love”. Vermits ik thuis niet de controle over het tv-toestel heb en samenzitten nog altijd leuker is dan apart zitten, was een dagje-alleen hét moment om de film te herbekijken. De muziek van deze film, net als van die andere film “Merry Christmas Mr Laurence”, was me altijd bijgebleven.

 
Een mooie tijd van het jaar om de film te herbekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: