Eén van mijn favoriete restaurants in Brussel is L’Achepot op de Place Sainte Catherine. Geen website blijkt maar great food and service. En een nieuwe branding : L’HPO prijkt er tegenwoordig op de étalage.

Twee huizen verder opende de hamburgertent Ellis. Daar was tot voor kort een Indiër en de zaak was steevast leeg. Ellis zit steevast vol.

Na twee glazen rosé in De Plattesteen, een glas champagne en een garnaalkroket in De Noordzee daar beland. Thuis stond alles klaar om het avondmaal te bereiden, maar de verleiding was te groot … Bloggen is een goed excuus voor de belastingcontroleur.

Ellis serveert op een ongedwongen manier hamburgers. Een Louis Original maar net zo goed een Soy Cheese. 43 euro voor twee hamburgers, sla als sidedish, vier glazen wijn en een zeer vriendelijke gerante, die me wist te vertellen dat er nog meer restaurants zouden openen.

Steven vond de bediening suboptimaal maar dat was in de openingsweek. Misschien moet ik met Studio Brussel maar eens een tweede test doen. Steven?