the 4-hour body

Ik heb het boek “The 4-hour workweek” van Timothy Ferriss graag gelezen. Hoe meer doen (en meer verdienen) in minder tijd. Vanzelfsprekend koop je dan ook zijn volgende boek, “The 4-hour body”, een kanjer van 568 bladzijden. Als het mijn doelstelling is om meer te lezen in minder tijd dan was dit absoluut a waste of time.

Ferriss nam zichzelf als proefkonijn en onderging tal van onderzoeken en experimenten om te vermageren, te verdikken, spieren te kweken, betere sex te hebben, sneller en langer te lopen, beter te slapen, meer sperma te produceren, … Het klinkt als faster, stronger, better, …

Daar hoort dan ook een clipje bij :

De disclaimer zegt genoeg :

Tim’s disclaimer.

Please don’t be stupid and kill yourself. It would make us both quite unhappy. Consult a doctor before doing anything in this book.

Publisher’s disclaimer.

The material in this book is for informational purposes only. As each individual situation is unique, you should use proper discretion, in consultation with a health practitioner, before undertaking the dieet, exercities and techniques described in this book. The author and publiceer expressly disclaim responsibility for any adverse effects that may result from the use or application of the information container in this book.

Dit jaar verschijnt “The 4-hour chef :  The simple path to cooking like a pro, learning anything, and living the good life”. Ik schrap het van mijn leeslijst. Ik heb thuis een meer dan goeie chef en Brussel is voorzien van tal van goeie restaurants. Tijd om iets anders te lezen.

The 4-hour body, Timothy Ferriss, Vermilion, London, 2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: