friedl’

Een paar maanden geleden was ik te gast bij Touche op Radio 1. Friedl’ Lesage had me gevraagd naar aanleiding van De Nacht van de Vlaamse Televisiesterren. Twee volle uren radio. Mijn ego was gestreeld, maar ik was ook wel een beetje zenuwachtig. Ik mag het dan wel goed voor hebben (een eerlijke en oprechte mens), toch heb ik de touwtjes graag in handen. Zeker dat supertouwtje laat ik niet graag los.

“Je bent wat gespannen”, zei Friedl’.

“Ja”, zei ik “want ik heb het hier niet in handen”, antwoordde ik.

En daar komt dan het supertalent van Friedl’ naar boven. Ze stelde me gerust en maakte er een zeer fijne babbel van.

Friedl' Lesage

Zelfs tot op vandaag spreken mensen me er nog op aan. Dat ze dit of dat niet wisten. Dat ze een ander aspect van me leerden kennen. Of dat ze genoten van mijn muziekkeuze. VRT viert dit jaar 100 jaar radio en ik zeg het graag : radio is een topmedium en Friedl’ is een vakvrouw.

Ik heb gewacht tot nu om het te herbeluisteren. Jezelf aanhoren is altijd een beetje confronterend. Je kan dat ook via deze link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: